Coachsessies

Leeflang & Groei! kent geen vast tarief. Ik coach graag via een vrijwillige vergoeding, waarbij ik het vertrouwen in mijn cliënt heb, dat mijn werk reëel wordt gewaardeerd. Richtlijnen voor vergoedingen:

Kinderen 3 tot 18 jaar – 40 min. € 40 / 60 min. € 60
Volwassenen – 80 min. € 80
Gezinscoaching – 60 min. € 80 / 80 min. € 110


Gesprekken

Gratis telefonische kennismaking of
tussentijds overleg max. 15 minuten

Intakegesprek / Voortgangsgesprek:
vrijwillige vergoeding € 30 per gesprek

Gesprek met externen:
vrijwillige vergoeding € 30 per gesprek


Locatie

Coachsessies vinden standaard plaats in de praktijk van ” Leeflang & Groei ! ” in Wassenaar en in overleg ook in de natuur.

Coachsessies aan huis:
vrijwillige vergoeding € 10 extra per keer

Tarieven zijn incl. 21% btw

Duur van traject

Een traject duurt minimaal 6 sessies. Na de 5e sessie vindt er een voortgangsgesprek plaats. Hierin maken we samen afspraken over het voortzetten of afronden van het traject.


Annuleren of verplaatsen

Het kan gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Het is wenselijk als er uiterlijk 24 uur van te voren contact wordt opgenomen om de afspraak te verplaatsen. Indien dit niet tijdig gebeurt of een afspraak niet wordt nagekomen, zal contact worden opgenomen over voortzetting van het traject.

Vergoeding

Iedere zorgverzekeraar gaat anders om met het vergoeden van coaching. Neem contact op met je eigen verzekeraar, om te informeren of mijn traject wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ik heb ervoor gekozen om niet (meer) aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging of gilde.


Voor ieder mens

Mocht jouw financiële situatie een beperkte mogelijkheid met zich meebrengen, neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar een passend traject. Ik geef ieder mens graag een kans tot groei!